de Marius Meijboom

De SamenZien app

De Marius Meijboom is een gebouw op IJburg waar mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB) geholpen worden. Het is een nieuw kleurrijk gebouw dat moderne technologie gebruikt voor betere zorg. Wij hebben de SamenZien app voor de Marius Meijboom ontwikkeld om de zorg voor mensen met EMB te verbeteren. Wij hebben de app voor de Marius Meijboom gemaakt maar zijn bereid de app beschikbaar te maken voor anderen bij aanvraag.

  • SamenZien app IOS

SamenZien

Samen met De Marius Meijboom ontwikkelden wij de SamenZien app als onderdeel van ‘Leidraad EMB in het vizier’. De SamenZien app is een hulpmiddel om laagdrempelig beeldmateriaal van iemand met een EMB (Ernstige Meervoudige Beperking) tussen hulpverleners en verwanten uit te wisselen. Door een ernstig meervoudige beperking kunnen mensen vaak moeilijk communiceren, doormiddel van beeldmateriaal helpt de SamenZien app hierbij. De Marius Meijboom kan zo met de app methodisch en overzichtelijk werken. 

Naast de app hebben wij ook een website voor SamenZien gemaakt, waar je meer informatie over de SamenZien app kunt vinden. Bezoek de SamenZien website nu via deze link.

“Laagdrempelig en snel in contact en niet verkoopgericht maar klantgericht.”

React Native

De SamenZien app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en zowel smartphones als tablets. Dit is onder andere mogelijk doordat de app in React Native gemaakt is. Omdat in React Native een app op meerdere platformen onderhouden kan worden, zoals Android en iOS zonder dat er kwaliteit verloren gaat.
De SamenZien app is ontwikkeld in React Native, maar de backoffice waar beeldmateriaal in word opgeslagen is in PHP op het Laravel platform gemaakt.

Kennismaken?

Maak kennis in slechts one step, bel ons!

0227 745000

Digital partner

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn

× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00