GreenFund Holland

Crowdfunding platform. Duurzaam investeren & een goed rendement op je spaargeld

Duurzaam investeren, goed rendement op je spaargeld en een bijdrage leveren aan de maatschappij en ons klimaat. Op een veilige en heldere manier. Dat is GreenFund Holland. Je kiest zelf aan welk duurzaam project je deelneemt. Via MijnGreenFund volg je wat wij samen hebben bereikt.

Duurzame projecten

Met GreenFund Holland ontwikkelden wij een Crowdfunding platform. Leners en investeerder komen samen op dit platform voor de realisatie van duurzame projecten. Inmiddels zijn er 13 projecten gerealiseerd voor een totaalbedrag van ruim € 800.000,- waarmee ruim 900.000 kg CO2 is bespaard en bijna 2 miljoen kWh is opgewekt.

“Sinds 2015 werken we met GreenFund Holland samen met OneStep. OneStep heeft voor ons de website en de beheeromgeving gebouwd, inclusief de geldstromen en het verwerken daarvan. Ron van Breukelen heeft daarbij steeds weer meegedacht over oplossingen en de meest complexe problemen kunnen oplossen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en hopen deze nog vele jaren te kunnen continueren.”

Backoffice op basis van Laravel

Via de site kunnen leners en investeerders zich registreren. GreenFund Holland heeft hiervoor een vergunning voor de bemiddeling in opvorderbare gelden van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Alle processen voldoen aan de hiervoor gestelde voorwaarden.

Op dit moment worden de website en de backoffice vernieuwd. De website is gebaseerd op WordPress. ‘mijnGreenFund’ en de backoffice worden gemaakt in PHP op basis van het Laravel framework.

Kennismaken?

Bel ons

0227 745000

Digital partner

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn

× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00