Milieu centraal

Ontwikkelen van slim advies voor een duurzamere wereld

Milieu Centraal is de praktische gids voor duurzame tips en adviezen. Hoe kan ik in mijn vloer isoleren en wat bespaar ik dan? Wat is een klimaatvriendelijk gerecht? Hoe groot is de impact van vliegen? Waar laat ik een oude videoband? Met Milieu Centraal ontdek je wat je zelf kunt doen, en hoe je dat aanpakt.

Advies op maat

Met Milieu Centraal ontwikkelden wij ‘Advies op Maat’. In het door ontwikkelde CRM kunnen adviesmodules aangemaakt en onderhouden worden. Op dit moment zijn er 25 modules in gebruik, die gezamenlijk goed zijn voor ruim 10.000 paginaweergaven per dag.

Crm & rest-api

Het CRM is voorzien van een uitgebreid dashboard om het gebruik te monitoren. Modules kunnen aangepast en getest worden, voordat ze gepubliceerd worden.
De data zijn beschikbaar via een REST-API zodat ook externe partijen gebruik kunnen maken van de kennis en informatie die bij Milieu Centraal aanwezig is.

Laravel platform

De bezoekers kunnen de adviesmodules gebruiken op telefoons, tablets of desktops. Het CRM is ontwikkeld in PHP op het Laravel platform. Voor de statistieken hebben wij ter aanvulling Google Tagmanager en Google Analytics ingeregeld. 

Kennismaken?

Bel ons

0227 745000

Digital partner

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn

× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00