GreenFund Holland

Crowdfunding platform. Duurzaam investeren & een goed rendement op je spaargeld

Duurzaam investeren, goed rendement op je spaargeld en een bijdrage leveren aan de maatschappij en ons klimaat. Dat kan allemaal op een veilige en heldere manier met GreenFund Holland. Je kunt zelf kiezen aan welk duurzaam project je deelneemt en via MijnGreenFund volg je wat wij samen bereikt hebben.

  • Greenfund Holland website laptop

Duurzame projecten

Met GreenFund Holland ontwikkelden wij een Crowdfunding platform. Leners en investeerder komen samen op dit platform voor de realisatie van duurzame projecten. Inmiddels zijn er 13 projecten gerealiseerd voor een totaalbedrag van ruim € 800.000,- waarmee ruim 900.000 kg CO2 is bespaard en bijna 2 miljoen kWh is opgewekt.

Op GreenFund Holland vind je kleinere projecten zoals project de Zeeuwse Klei. Waar Peter en Ingrid een voormalige bakkerij volledig ambachtelijk met lokale materialen hebben omgetoverd tot woonhuis en bed & breakfast. Maar je vind ook grote projecten zoals de uitbreiding van Nieuw Leven Texel, waarvoor maar liefst €162.000 is opgehaald. Voor meer informatie over GreenFund Holland kan je de website bezoeken via deze link: https://greenfundholland.nl/

“Sinds 2015 werken we met GreenFund Holland samen met OneStep. OneStep heeft voor ons de website en de beheeromgeving gebouwd, inclusief de geldstromen en het verwerken daarvan. Ron van Breukelen heeft daarbij steeds weer meegedacht over oplossingen en de meest complexe problemen kunnen oplossen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en hopen deze nog vele jaren te kunnen continueren.”

Backoffice op basis van Laravel

Via de Greenfund site kunnen leners en investeerders zich gemakkelijk registreren. GreenFund Holland heeft hiervoor een vergunning voor de bemiddeling in opvorderbare gelden van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Alle processen voldoen aan de hiervoor gestelde voorwaarden.

Momenteel worden de website en de backoffice van Greenfund vernieuwd. De website van Greenfund Holland is gemaakt in WordPress en de backoffice: ‘mijnGreenFund’ is gemaakt in PHP op basis van het Laravel framework. 

Kennismaken?

Maak kennis in slechts one step, bel ons!

0227 745000

Digital partner

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn

× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00