Milieu centraal

Ontwikkelen van slim advies voor een duurzamere wereld

Milieu Centraal is de praktische gids voor duurzame tips en adviezen. Hoe kan ik in mijn vloer isoleren en wat bespaar ik dan? Wat is een klimaatvriendelijk gerecht? Hoe groot is de impact van vliegen? Waar laat ik een oude videoband? Met Milieu Centraal ontdek je wat je zelf kunt doen, en hoe je dat aanpakt.

  • Milieu Centraal website Ipad

Advies op Maat

Met Milieu Centraal ontwikkelden wij ‘Advies op Maat’. In het door ons ontwikkelde CRM kunnen adviesmodules aangemaakt en onderhouden worden. Op dit moment zijn er 25 modules in gebruik, die gezamenlijk goed zijn voor ruim 10.000 paginaweergaven per dag.

In Advies op Maat kan je advies krijgen over hoe jij beter voor het milieu kan zorgen. Onder andere kan je verschillende informatie zien zoals in welke vuilnisbak een chips zak hoort en hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. Daarnaast kan verschillende tests doen en dan advies krijgen op basis van jouw antwoorden. Voor meer informatie over Advies op Maat ga je naar de website van Milieu Centraal via deze link: https://www.milieucentraal.nl/over-milieu-centraal/activiteiten/tests-en-advies-op-maat/

CRM & REST-API

Het CRM is voorzien van een uitgebreid dashboard om het gebruik te monitoren. Modules kunnen aangepast en getest worden, voordat ze in Advies op Maat gepubliceerd worden.
De data zijn beschikbaar via een REST-API zodat ook externe partijen gebruik kunnen maken van de kennis en informatie die bij Milieu Centraal aanwezig is.

Laravel platform

Wie naar de Milieu Centraal website gaat kan de adviesmodules van Advies op Maat gebruiken op telefoons, tablets of desktops. Het CRM dat Advies op Maat gebruikt is ontwikkeld in PHP op het Laravel platform, en voor de statistieken hebben wij ter aanvulling Google Tagmanager en Google Analytics ingeregeld. 

Kennismaken?

Maak kennis in slechts one step, bel ons!

0227 745000

Digital partner

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn

× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00