Software ontwikkeling

Ontwikkelen van slim advies voor een duurzamere wereld

Heb je een wens en is er nog geen software voor, dan maken wij die graag. Uiteraard onderzoeken we eerst samen of er echt geen standaard oplossing is, of eventueel een oplossing die met een kleine ingreep aan te passen is. Wij zitten al in de software ontwikkeling sinds 2012 en hebben software ontwikkeling gedaan voor verschillende bedrijven zoals bijvoorbeeld  Milieu Centraal. Met al onze ervaring hebben wij de kennis om jouw dromen realiteit te maken, standaard software heeft limieten maar onze software kent geen grenzen.

  • OneStep Digital Partner

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wat wij voor jou kunnen betekenen? Met dank aan onze kennis kunnen wij veel voor jou betekenen, van crowdfunding platform tot verzekeringsvergelijker. Wij hebben met onze jaren ervaring in software ontwikkeling van alles mee gemaakt en blijven alleen maar meer maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze cases waar je enkele van onze projecten kan zien.

Wij doen niet alleen de software ontwikkeling maar kunnen ook met je mee denken. Heb je een vaag idee maar weet je niet hoe het is uit te werken? Bel ons dan geven wij gelijk advies of maken wij een afspraak om jouw idee verder uit te breiden en uiteindelijk je idee werkelijkheid te maken. De vraag is vaak niet wat wij voor je kunnen doen maar wat jij kan bedenken.

Onze werkwijze

Na een grondig onderzoek naar alle eisen en wensen, maken wij een offerte met vaste prijzen voor alle ontwikkel- en onderhoudskosten. Tijdens het ontwikkeltraject streven we er naar om op vaste tijdstippen de voortgang samen door te nemen.

Voorbeelden software ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van software kan het gaan om:

  • Plugins voor WordPress
  • Modules voor Magento
  • Web Applicaties
  • Apps
  • API’s

 

Kennismaken?

Maak kennis in slechts one step, bel ons!

0227 745000

Digital partner

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn

× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00