Webshops

Bij het inrichten van jouw webshop zorgen we voor de juiste stijl en sfeer

Bij het bouwen van webshops hebben wij twee mogelijke configuraties:
– WordPress met WooCommerce
– Magento

  • online communicatie onestep

Webshops bouwen

Voor kleine webshops gebruiken wij WordPress met WooCommece en voor grote webshops Magento. Afhankelijk van het gebruik en de koppelingen die gemaakt worden bepalen we samen de toe te passen software. Dan stellen wij een aantal vragen als: Heb je veel of weinig producten en wil je veel of weinig tekst gebruiken? Naar aanleiding van onder andere deze vragen helpen wij jou het juiste platform te kiezen dat bij jouw webshop past.

Onze werkwijze

Misschien heb je al ideeën en misschien heb je nog geen idee wat je wilt doen met je webshop. Hoe dan ook nemen we eerst met je door wat de doelen zijn, welke zoekwoorden daarbij passen, welke producten je wil aanbieden en aan welk publiek. Vervolgens word de webshop daar volledig op afgestemd.

Om de snelheid van je website te garanderen worden afbeeldingen zo goed mogelijk op maat gemaakt en gecomprimeerd. Daarnaast gebruiken wij altijd zo min mogelijk plug-ins en worden de plug-ins altijd van te voren getest. Door deze aanpak word de webshop niet alleen sneller maar word de server ook minder belast waardoor meer bezoekers gelijktijdig kunnen worden bediend.

Voorbeelden software ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van software kan het gaan om:

  • Plugins voor WordPress
  • Modules voor Magento
  • Web Applicaties
  • Apps
  • API’s

 

Kennismaken?

Maak kennis in slechts one step, bel ons!

0227 745000

Digital partner

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn

× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00