Website laten maken met WordPress

‘S werelds meest gebruikte CMS

Wij maken uitsluitend websites met WordPress, wereldwijd het meest gebruikte CMS. Deze sites worden standaard voorzien van SSL-certificaten, caching en snelheidsoptimalisatie.

Sites kunnen meertalig worden uitgevoerd. Als je meerdere sites hebt, dan kunnen we WordPress ook als ‘multisite’ inrichten, wat het beheer en onderhoud eenvoudiger maakt.

Het maken van een gezonde website

Waar je aan moet denken bij het maken van een gezonde website:

  • Bepaal wat je met je site wilt bereiken
  • Stem je inhoud goed af op je bezoekers
  • Zorg dat je site snel laadt en betrouwbaar is
  • Gebruik altijd SSL en stel je houdergegevens correct in
  • Plaats titels en alt-teksten in afbeeldingen
  • Gebruik sprekende bestandsnamen voor afbeeldingen
  • Zorg voor actuele content

Zes van de bovenstaande punten kunnen wij voor je regelen al wil je ons een website laten maken. Alleen moet je zelf bepalen wat je met jouw site wilt bereiken, maar ook dat hoef je niet alleen te doen. Je kan altijd je wensen of ideeën met ons bespreken dan geven wij jou gepast advies.

Website laten maken

Een goede website heeft een sterke fundering nodig, goede hosting is het fundament van je website. Van deze fundering zie je niets maar die is wel cruciaal voor de gezondheid van je site. Ook een goede server en de juiste site instellingen zijn van belang.

Wij van OneStep hebben de kennis en het gereedschap om niet alleen een goede website te maken maar ook om die website gezond te houden. Dit doen wij door je website continu te monitoren waarbij wij registreren of je site nog in de lucht is en hoe snel de website laad. Al wil je ons een website laten maken kunnen ook nog allerlei alerts ingesteld worden als er bijvoorbeeld een afwijking is in de laadsnelheid waardoor wij je gelijk kunnen helpen. 

Kennismaken?

Maak kennis in slechts one step, bel ons!

0227 745000

Digital partner

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn

© Copyright - OneStep
× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00