OneStep Team

Ron <br /> van Breukelen

Ron
van Breukelen

Tom <br />Peerdeman

Tom
Peerdeman

Sacha <br /> Molenaar

Sacha
Molenaar

Maud <BR> Boerdijk

Maud
Boerdijk

Jip <BR> Bot

Jip
Bot

Richard <BR> Bloemendaal

Richard
Bloemendaal

Tim <BR> Terwijn

Tim
Terwijn

Jeroen <BR> Koper

Jeroen
Koper

Myrre <BR> Strating

Myrre
Strating

Software Ontwikkeling

Het OneStep team werkt aan software ontwikkeling en daar heb je software ontwikkelaars voor nodig. Momenteel werken er bij OneStep vier vaste software ontwikkelaars met Ron als hoofd. Ron is dan ook de eigenaar van OneStep en werkt voornamelijk in de back-end. Jip en Maud werken aan zowel front als back-end, daarnaast werkt Tom voornamelijk in de back-end aan PHP in Laravel. Naast Ron en Sacha heeft iedereen van het OneStep team eerst stage gelopen en zijn daarna aangenomen.

Naast de vaste werknemers werken er ook vaak stagairs die opgeleid worden tot software ontwikkelaar. Zoals Tim die voornamelijk in de back-end werkt en Richard die front en back-end doet. Onze stagiairs zijn waardevolle leden van ons team en krijgen dus ook taken die voor hun opleiding bestemd zijn. Tim heeft bijvoorbeeld het bedrijf geïntroduceerd aan de Scrum methode, en Richard heeft de RunOrganizer app gemaakt.

Marketing en communicatie

De marketing en communicatie van OneStep word door Sacha verzorgt. Sacha is een voormalig wiskunde leraar die lesgeven heeft opgegeven om bij OneStep te leren programmeren. Bij ons is zij er achter gekomen dat haar interesses meer liggen bij websites en webshops dan programmeren. Zij beheert nu dan ook onze websites en social media.

Dat doet zij meestal echter niet alleen, maar samen met een stagiair. Jeroen is een zo’n stagiair die de opleiding marketing en communicatie volgt bij het Horizon College in Hoorn. Bij ons leert hij onder andere SEO (Zoek machine optimalisatie) en het maken van websites in WordPress. Daarnaast hebben wij ook stagiairs van andere opleidingen zoals Myrre die student is in media vormgeving. Zij mocht onder andere de vormgeving van verschillende websites doen zoals de SamenZien website.

Kennismaken?

Maak kennis in slechts one step, bel ons!

0227 745000

Digital partner

Ondernemen en maatschappelijk betrokken zijn

× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00