Over OneStep

Als ‘Digital Partner’ willen wij niet tegenover je zitten, maar samen met jou aan dezelfde kant van de tafel.

  • Website ontwikkeling OneStep

ICT bedrijf in Medemblik

Wie zijn wij? Simpel gezegd een ICT bedrijf in Medemblik. Je kan bij ons onder andere software laten ontwikkelen of een app laten maken. Als ICT bedrijf proberen wij altijd onze manier van werken te perfectioneren. Daarom werken wij met verschillende programma’s en hebben wij bijna altijd stagiairs werkend. Wij leren hen software ontwikkeling en in ruil daarvoor geven zij ons een verse blik op onze manier van werken. Zo gaat ons ICT bedrijf mee met de tijd en zijn wij klaar voor de toekomst.

Mogelijkheden en wensen

Sparren over mogelijkheden en wensen, over de digitale verwezenlijking van jouw ideeën.  Ons ICT bedrijf wil optimaal gebruik maken van oplossingen die er al zijn en die goed afstemmen op de vraag. Als het nodig is, kan je bij ons software laten ontwikkelen als aanvulling om het geheel compleet te maken. Gebruik makend van open source en modules die wij (of anderen) al ontwikkeld hebben voor andere toepassingen.
  • Digital Partner OneStep

“Laagdrempelig en snel in contact en niet verkoopgericht maar klantgericht.”

Maatschappelijke meerwaarde

Om als ICT bedrijf met hart en ziel te kunnen werken, moeten we een klik met elkaar hebben. Onze passie gaat uit naar projecten die een constructieve bijdrage leveren aan het welzijn van mens en dier. Met als doel om samen maatschappelijke meerwaarde te creëren. Tijdens ons kennisgesprek zal het daar dan ook als eerste over gaan. Hoe passen wij als mensen bij elkaar en wat kunnen wij voor elkaar betekenen?

Samen

Een ICT bedrijf dat samen wil werken, want wij zijn niet alleen een ICT bedrijf maar ook gewoon een groep thee leuters. Door samen te kijken naar de essentie van je vraag en ons antwoord daar zorgvuldig op af te stemmen, komen we tot de beste resultaten. Samen!

Kennismaken?

Maak kennis in slechts one step, bel ons!

0227 745000

Cases

Zet one step richting onze cases!

× Stuur ons een Appje Available from 08:30 to 17:00